Ενοικίαση Αυτοκίνητου Ρόδος

Στoν Kalithea Rent a car είμαστε στην επιχείρηση Car Rental στη Ρόδο για πάνω από 20 χρόνια. Έχουμε έναν μεγάλο στόλο αυτοκινήτων, μικρά Cabrio, Automatic και mini van. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Καλλιθέας και κοντά σε ξενοδοχεία Kalithea Mare Palace, Kalithea Horizon Royal,Virginia , Το Kresten, το Eden Rock ,La Marquise και το Sunwing.

Επιλέξτε Kalithea Rent a car και εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο. Έχουμε σαφείς όρους ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου σας στο νησί της Ρόδου  σε 2 πολύ εύκολα βήματα. Φέρνουμε τo  αυτοκινήτο στην τοποθεσία σας ή στο αεροδρόμιο δωρεάν!Έχουμε πολλά δωρεάν έξτρα, παιδικά καθίσματα και πολύ καθαρά αυτοκίνητα.

Το προσωπικό μας είναι πολύ φιλικό και πάντα στην ώρα σας σας παραδίδουμε το αυτοκίνητο.Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας νέα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές με SUPER TOTAL FULL INSURANCE χωρίς εξτρα χρεωσεις.εΕλευθερα χιλιόμετρα, Δωρεάν επιπλέον οδηγός!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Ρόδο.

Σε ευχαριστουμε για την εμπιστοσύνη σας!

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ρόδος

Προσφορές Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Ρόδος Ενοικιάσεις

Όροι Ενοικίασης & Υπηρεσίες
ΑσφάλειαΦΟΥΛ- ΜΙΚΤΗ ΜΕ 0 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ!

100%SUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ Η ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!(Ισχυει για ολες της κατηγορίες αυτοκινήτων) .Μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, νέων και ασφαλών ενοικιαζομενων οχημάτων κατάλληλων για την μετακίνηση και των πιο απαιτητικών!

Κράτηση χωρίς ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!

Κάντε προκράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου τώρα, ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!

Πλήρης Κάληψη του Νησιου-24 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ζητήστε μας να παραλάβετε η να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας απο το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης, το λιμάνι, το ξενοδοχείο σας η οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού σας εξυπηρετεί Χωρίς έξτρα χρέωση!