Η εταιρεία

Στην Kalihea Rent a car έχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Ρόδο, Ενοικίαση αυτοκινήτου στο κέντρο της Ρόδου, Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Φαληράκι Ρόδου, παραδίδουμε το αυτοκίνητο παντού στην τοποθεσία σας στη Ρόδο. Ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο και εξερευνήστε το νησί της Ρόδου με τα αυτοκίνητά μας , ασφαλής και χωρίς ανησυχίες οδηγείτε στο νησί redoes. Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο Καλλιθέα που προσφέρει τα πάντα, Νέα αυτοκίνητα, καλύτερες υπηρεσίες, ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητό σας από τις Online κρατήσεις, να ελέγξετε τις καλύτερες προσφορές μας και να κάνετε κράτηση εύκολα σε 3 βήματα. Η ενοικίαση αυτοκινήτου σας. H πληρωμή είναι κατά την άφιξή σας! Άμεση ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο χωρίς καμία Μεσολαβηση τριτου! Ειδικές τιμές και ειδικές προσφορές Προσφέρουμε πολλές επιλογές για νέα αυτοκίνητα και ποιοτική εξυπηρέτηση. Παραδίδουμε τα αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο της Ρόδου δωρεάν παράδοση!

Εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Ρόδο με άριστη εξυπηρέτηση πελατών από το προσωπικό μας!

Kalithea Rent a car in RHODES Προσφέρετε υψηλής ποιότητας νέα και ασφαλή αυτοκίνητα πολύ καθαρά στις καλύτερες τιμές! Οι καλύτερες προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Ρόδο!

Είμαστε η ασφαλέστερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων! Ενοικιάστε αυτοκίνητο στη Ρόδο χωρίς ανησυχίες οδήγησης και με πλήρη ασφάλιση 100%! Ενοικίαση αυτοκινήτου μαζί μας και εξερευνήστε το νησί της Ρόδου!

Έχουμε γρήγορο και εύκολο σύστημα ενοικίασης αυτοκινήτων!

Προσφέρουμε δωρεάν Baby Seat!

Επωφεληθείτε από την απεριόριστη απόσταση σε μίλια, που σημαίνει ότι μπορείτε να ανακαλύψετε όσα περισσότερα από το νησί επιθυμείτε, καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας εδώ στη Ρόδο, Ελλάδα! .. και σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή / παράδοση από το αεροδρόμιο της Ρόδου!

Ρόδος Ενοικιάσεις

Όροι Ενοικίασης & Υπηρεσίες
ΑσφάλειαΦΟΥΛ- ΜΙΚΤΗ ΜΕ 0 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ!

100%SUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ Η ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!(Ισχυει για ολες της κατηγορίες αυτοκινήτων) .Μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, νέων και ασφαλών ενοικιαζομενων οχημάτων κατάλληλων για την μετακίνηση και των πιο απαιτητικών!

Κράτηση χωρίς ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!

Κάντε προκράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου τώρα, ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!

Πλήρης Κάληψη του Νησιου-24 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ζητήστε μας να παραλάβετε η να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας απο το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης, το λιμάνι, το ξενοδοχείο σας η οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού σας εξυπηρετεί Χωρίς έξτρα χρέωση!