Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Ρόδος

ΑΝΘΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ρόδου, ο κόλπος Anthony Quinn διαθέτει πανέμορφα γαλαζοπράσινα νερά και μια απομονωμένη παραλία. Ονομάστηκε από τον ηθοποιό Anthony Quinn που ερωτεύτηκε τη Ρόδο κατά τη μαγνητοσκόπηση της ταινίας The Guns of Navarone και αγόρασε μέρος του νησιού.

ΛΙΝΔΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα βράχο, η καλοδιατηρημένη Ακρόπολη της Λίνδου είναι το αστέρι του όμορφου μεσαιωνικού χωριού της Λίνδου. Τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα βρίσκονται στο δεύτερο επίπεδο της Ακρόπολης όπου στεγάζεται ο Ναός της Αθηνάς Λίνδιας και ένας στεγασμένος διάδρομος 20 στηλών. Ο αρχαίος αρχαιολογικός χώρος έχει υπέροχη θέα στο γύρω λιμάνι και τις ακτές και η αντίθεση των αρχαίων ερειπίων με τη φύση είναι εκπληκτική.

ΜΟΝΗ ΘΑΡΡΗ

Βρίσκεται κοντά στο χωριό της Μονής Tharri και είναι μια από τις καλύτερες εκκλησίες της Ρόδου. Είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και φιλοξενεί μοναχούς από όλο τον κόσμο. Το μοναστήρι περιβάλλεται από όμορφες ελιές και οι κήποι είναι υπέροχοι για περιπλάνηση. Το αποκορύφωμα μιας επίσκεψης είναι το παρεκκλήσι που στολίζεται από υπέροχες τοιχογραφίες ζωγραφισμένες μεταξύ του 12ου και του 14ου αιώνα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ

Το όνομά του από τις επτά φυσικές πηγές του, η κοιλάδα των επτά πηγών είναι μια καταπράσινη κοιλάδα που περιβάλλεται από πεύκα με επτά πεντακάθαρες πηγές που ενώνονται σε μια λίμνη. Είναι μια ωραία απόδραση από τον ήλιο της Ρόδου και τα παγώνια, οι πάπιες και οι χήνες προσθέτουν στη διασκέδαση!

ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΡΟΔΟΥ

Η Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι μια από τις παλαιότερες μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης και σήμερα είναι μια από τις καλύτερα διατηρημένες με αξιοθέατα όπως το Παλάτι των Μεγάλων Δασκάλων και η Οδός των Ιπποτών. Τα τείχη της Παλιάς Πόλης παραμένουν στη θέση τους και ένα από τα σημαντικότερα σημεία μιας επίσκεψης είναι το περπάτημα πάνω τους. Από τη στιγμή που περνάτε από μια από τις Πύλες της Παλιάς Πόλης, είναι σαν να κάνετε ένα βήμα πίσω στο χρόνο. Ο λιθόστρωτος λαβύρινθος των δρόμων είναι γεμάτος με γραφικά εστιατόρια και καταστήματα και είναι εύκολο να χάσετε όλη την αίσθηση του χρόνου και της κατεύθυνσης.

ΡΟΔΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Η Ακρόπολη της Ρόδου χρονολογείται μεταξύ του 3ου και του 5ου αιώνα π.Χ. και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την Παλιά Πόλη της Ρόδου. Ο χώρος αποτελείται από τον ανακαινισμένο ναό του Απόλλωνα, ένα στάδιο και ένα θέατρο. Αν και δεν είναι τόσο θεαματική όσο η προαναφερθείσα Ακρόπολη της Λίνδου, οι απόψεις το καθιστούν αυτό που πρέπει να δει η Ρόδος.

ΜΟΝΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ

Στην ανατολική ακτή της Ρόδου, η βυζαντινή εκκλησία είναι αφιερωμένη στην Παναγία. Ο θρύλος λέει ότι αν μια γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος ανεβαίνει τα 292 σκαλοπάτια στο μοναστήρι και προσεύχεται στην Παναγία θα τους δοθεί ένα παιδί μέσα σε ένα χρόνο. Ευχαριστώ, μερικές από τις γυναίκες ονόμασαν το Τσαμπίκο ή το Τσαμπίκα τους.

ΑΣΚΛΙΠΙΟ

Το Ασκληπιείο είναι ένα μικρό παραδοσιακό χωριό που συναντήσαμε στην οδήγησή μας από τη Λίνδο προς τη Μονή Tharri και ήταν υπέροχο να βλέπουμε τη ζωή σε ένα γνήσιο τοπικό χωριό στο νησί. Το αποκορύφωμα είναι η Βυζαντινή Εκκλησία με εκπληκτικές τοιχογραφίες μέσα και ένας υπέροχος καμπαναριό έξω, καθώς και τα ερείπια στην κορυφή του λόφου ενός μεσαιωνικού κάστρου με απίστευτη θέα.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΑΘΙ

40 χλμ νοτιοανατολικά της Ρόδου και 10 χλμ βόρεια της Λίνδου, το Αγκάθι είναι μια από τις αγαπημένες μας παραλίες στη Ρόδο. Η μαλακή χρυσή άμμος και τα ρηχά γαλαζοπράσινα νερά είναι ιδανικά για κάποιο χρόνο στην παραλία και η θέση του από την πεπατημένη διαδρομή κάνει μια χαλαρωτική επίσκεψη.

ΚΑΜΗΡΟΣ

Η Κάμειρος είναι μια καλά διατηρημένη αρχαία πόλη στα βορειοδυτικά της Ρόδου και είναι μια από την πόλη της Ρόδου που αναφέρεται από τον Όμηρο. Ανακαλύφθηκε σε δασώδη περιοχή το 1859 και αποτελείται από Ακρόπολη, σύστημα αποθήκευσης νερού, ναό αφιερωμένο στην Αθηνά και σπίτια που ανήκαν σε κατοίκους της πόλης.

ΜΠΑΤΑΡΙ

Η κοιλάδα των πεταλούδων είναι ένα φυσικό καταφύγιο στη Ρόδο που προσελκύει έναν άφθονο πληθυσμό του Τζέρσεϋ Tiger Moth. Μετανάστευσαν από τη Μεσόγειο τον Μάιο καθώς πλησιάζει η περίοδος της ξηρασίας και παραμένουν έως ότου μετατραπούν σε έναν όμορφο σκώρο και φεύγουν για να αναζητήσουν υγρότερες περιοχές. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών είναι πιθανό να γίνουν μάρτυρες εκατομμυρίων σκώρων που στηρίζονται στα δέντρα της κοιλάδας. Το καταπράσινο τοπίο είναι όμορφο και η κοιλάδα είναι μια ωραία απόδραση από τον καλοκαιρινό ήλιο!

Ρόδος Ενοικιάσεις

Όροι Ενοικίασης & Υπηρεσίες
ΑσφάλειαΦΟΥΛ- ΜΙΚΤΗ ΜΕ 0 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ!

100%SUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ Η ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!(Ισχυει για ολες της κατηγορίες αυτοκινήτων) .Μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, νέων και ασφαλών ενοικιαζομενων οχημάτων κατάλληλων για την μετακίνηση και των πιο απαιτητικών!

Κράτηση χωρίς ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!

Κάντε προκράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου τώρα, ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!

Πλήρης Κάληψη του Νησιου-24 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ζητήστε μας να παραλάβετε η να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας απο το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης, το λιμάνι, το ξενοδοχείο σας η οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού σας εξυπηρετεί Χωρίς έξτρα χρέωση!