Ενοικίαση Αυτοκίνητου Ρόδος, Αεροδρόμιο Ρόδου

Το Kalithea rent a car σας καλωσορίζει στο Αεροδρόμιο της Ρόδου. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου βρίσκεται περίπου 13 χλμ από το κέντρο της Ρόδου και από το Φαληράκι. Το Αεροδρόμιο Αυτοκινήτων της Ρόδου είναι πιο πολυσύχναστο και απασχολημένο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Αυτή είναι η τουριστική περίοδος στη Ρόδο. Κάντε την Κράτηση  του αυτοκίνητου με εμας  στη Ρόδο από την ιστοσελίδα μας, εύκολα και ασφαλής χωρίς οποιαδήποτε προκαταβολή ή οποιαδήποτε εγγύηση και το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας θα σας περιμένουν κατά τις αφίξεις στο αεροδρόμιο με πινακίδα του ονόματος σας. Πολύ εύκολα και γρήγορο θα γίνει το  συμβόλαιο  και θα σας οδηγήσει να παραλάβετε το αυτοκίνητο χωρίς καθυστερήσεις ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΠΟΤΕ  ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ. Η εταιρεία μας έχει περισσότερα από 25 χρόνια στην επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Ρόδου με εμπειρία, Έχουμε καινούργια και καθαρά αυτοκίνητα με ασφάλεια. Δίνουμε πολλά δωρεάν έξτρα, όπως παιδικά καθίσματα. Χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι πελάτες μας έρχονται ξανά και ξανά για την ενοικίαση αυτοκινήτου στην ΡΟΔΟ Σε εμας. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!
Τηλέφωνο: +30 6974725700 (Panos)
Φαξ: -
Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2):
Δευτέρα: 06:00 - 23:00
, Τρίτη: 06:00 - 23:00
, Τετάρτη: 06:00 - 23:00
, Πέμπτη: 06:00 - 23:00
, Παρασκευή: 06:00 - 23:00
, Σάββατο: 06:00 - 23:00
, Κυριακή: 06:00 - 23:00

Ρόδος Ενοικιάσεις

Όροι Ενοικίασης & Υπηρεσίες
ΑσφάλειαΦΟΥΛ- ΜΙΚΤΗ ΜΕ 0 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ!

100%SUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ Η ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!(Ισχυει για ολες της κατηγορίες αυτοκινήτων) .Μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, νέων και ασφαλών ενοικιαζομενων οχημάτων κατάλληλων για την μετακίνηση και των πιο απαιτητικών!

Κράτηση χωρίς ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!

Κάντε προκράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου τώρα, ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!

Πλήρης Κάληψη του Νησιου-24 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ζητήστε μας να παραλάβετε η να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας απο το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης, το λιμάνι, το ξενοδοχείο σας η οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού σας εξυπηρετεί Χωρίς έξτρα χρέωση!