Ενοικίαση Αυτοκίνητου Ρόδος, Καλλιθεα

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο από το κεντρικό μας γραφείο στο κέντρο της Καλλιθέας. Βρισκόμαστε στο εμπορικό κέντρο Katavenakis sinse 1989. Προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Ρόδο Καλλιθέα και σε όλο το νησί. Το Kalithea απέχει 6 χλμ από το κέντρο της Ρόδου και 6 χλμ από το Φαληράκι. 2 χλμ από το γραφείο μας είναι η παλιά πόλη της Καλλιθέας οι θερμές. Είναι παγκοσμίως γνωστή για τις μπανιέρες σπα. Οι παραλίες είναι όλες καλά οργανωμένες με καφετέριες και εστιατόρια. Προσφέρονται επίσης θαλάσσια σπορ. Καλέστε μας και θα σας φέρουμε το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σας δωρεάν! Επισκεφθείτε το γραφείο μας στην Καλλιθέα και ο Νίκος Καταβανάκης θα σας προσφέρει το καλύτερο. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: KALITHEA MARE PALACE-KALITHEA HORIZON-La Maequise-Elysium-Amada Clossos-Allila-Kresten Royal-KRESTEN PALACE-ALDEMAR NHOTEL-EDEN ROCK-SUNWING-PRINCES FLORA-STAVROS MELATHRON
Τηλέφωνο: +30 6937191320
Φαξ: -
Περίοδος Λειτουργίας: Όλο το χρόνο
Ωράριο Λειτουργίας (GMT+2):
Δευτέρα: 06:00 - 23:00
, Τρίτη: 06:00 - 23:00
, Τετάρτη: 06:00 - 23:00
, Πέμπτη: 06:00 - 23:00
, Παρασκευή: 06:00 - 23:00
, Σάββατο: 06:00 - 23:00
, Κυριακή: 06:00 - 23:00

Ρόδος Ενοικιάσεις

Όροι Ενοικίασης & Υπηρεσίες
ΑσφάλειαΦΟΥΛ- ΜΙΚΤΗ ΜΕ 0 ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!ΠΛΗΡΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ!

100%SUPER ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ Η ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!(Ισχυει για ολες της κατηγορίες αυτοκινήτων) .Μεγάλη ποικιλία κατηγοριών, νέων και ασφαλών ενοικιαζομενων οχημάτων κατάλληλων για την μετακίνηση και των πιο απαιτητικών!

Κράτηση χωρίς ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ-ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!

Κάντε προκράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου τώρα, ΧΩΡΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ!

Πλήρης Κάληψη του Νησιου-24 ΩΡΕΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Ζητήστε μας να παραλάβετε η να επιστρέψετε το αυτοκίνητο σας απο το αεροδρόμιο, το κέντρο της πόλης, το λιμάνι, το ξενοδοχείο σας η οποιοδήποτε άλλο σημείο του νησιού σας εξυπηρετεί Χωρίς έξτρα χρέωση!